Alba Jussà ofereix serveis a les persones del territori amb la col·laboració del Consell Comarcal del Pallars Jussà, administració i altres entitats del territori.

Impulsem el projecte Alba Jussà el setembre del 2014 firmant un conveni amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà amb l’objectiu d’ajudar a impulsar la creació d’una entitat que ofereixi servei a persones amb discapacitat del territori amb una visió de plena inclusió. L'octubre de 2018 ens convertim en cooperativa de treball. Alba Jussà neix gràcies a la col·laboració de l’Associació Alba i el Consell Comarcal del Pallars Jussà per millorar les condicions i la qualitat de vida d'infants, joves i gent gran del Pallars.

Aquest conveni de col·laboració pretén oferir uns serveis a les persones que contribueixin a la inclusió social i al seu desenvolupament en l'àmbit social, d'emancipació o laboral. Alba Jussà també potencia activitats de sensibilització i de voluntariat obrint la seva tasca a Europa amb enviament i acollida de joves europeus.

A més, està en contacte amb els serveis socials del Consell Comarcal i amb altres entitats del territori per detectar noves oportunitats i implantar-les a la comarca. Teixim xarxes amb les persones i les entitats del territori per detectar noves oportunitats i convertir Alba Jussà en un projecte comunitari. 

Des de la seva creació, la Cooperativa Alba Jussà forma part del Grup Alba, un model organitzatiu autogestionat format per diferents entitats d'economia social creades per la
seva especialització, la situació territorial i per poder funcionar de manera més eficient. Totes elles comparteixen els mateixos valors i línies estratègiques del marc Alba 2020 “Tots som motor de canvi”.

Com ens organitzem?