Calèndula


Tradicionalment, és una planta cultivada per fer servir com a ornament.  És molt beneficiosa per al nostre hort. Les arrels de la calèndula protegeixenaltres plantes dels nematodes.Els nematodes són uns cucs que ataquen les arrels d’altres plantes com les tomaqueres o pebroteres. 
Les flors de la calèndula atrauen insectes que són beneficiosos per l’hort.Per exemple: insectes pol·linitzadorso insectes depredadors de plagues.Les flors tenen propietats medicinals, i els pètals són comestibles i s’utilitzen per decorar les amanides. Es tracta d’una planta fàcil de cultivar,  i molt resistent a les gelades i les sequeres.

El pack conté 80 llavors aproximadament.

CONSERVAR EN UN LLOC SEC I FRESC. 
 

El projecte Llavors d'Oportunitats


Llavors d’Oportunitats és un projecte d’agricultura social impulsat per la cooperativa Alba Jussà.
Amb aquest projecte volem recuperar i preservar les llavors de varietats d'horta cultivades en petits horts particulars pels padrins i padrines del Pallars Jussà.

Des del nostre hort situat a Tremp tornem a cultivar-les i n'extraiem noves llavors per vendre-les i promoure el seu cultiu arreu del territori.
A partir d'aquest projecte de treball amb la terra i des d'Alba Jussà promovem la inserció laboral de persones vulnerables amb dificultat d'accés al treball, i les acompanyem perquè assoleixin els seus desitjos i il·lusions amb una visió inclusiva i comunitària.