Coincidint amb la Diada de Sant Jordi, al projecte Llavors d'Oportunitats, presentem el nostre primer conte infantil “Llavors, qui soc?”. 

 
  • Per Sant Jordi convidem a regalar aquest conte de proximitat i consum responsable.
 
  • Hem apostat per un conte inclusiu que vetlla per la cultura del territori,  per això està adaptat al pallarès i en lectura fàcil. També conté calcomanies.
 
  • Hem programat dos contacontes inclusius amb la col·laboració de persones d’Alba Jussà i així també fem difusió del nostre projecte d’agricultura social.  
 
  • La distribució del conte s’ha fet a llibreries de diferents comarques de Catalunya, tot i que majoritàriament estaran disponibles al Pallars. També es podran comprar online. 

Llavors d’Oportunitats presentem el nostre primer conte infantil. "Llavors, qui soc?" parla d'una hortalissa que no sap qui és i farà un viatge per esbrinar-ho. Amb aquest conte, petits i grans aprenen quines són les propietats de la tomata, el pebrot, la ceba i altres verdures. Descobreixen quines curiositats amaguen i com és de sa menjar-les. 

Les protagonistes del conte són sis d’aquestes varietats de llavors recuperades que es poden adquirir a la botiga de la pàgina web d’Alba Jussà i plantar-les a l’hort propi. 

Les il·lustracions del conte són a càrrec de la Sira Lobo, coneguda pels seus mapes de ciutats del món. Està escrit en pallarès per recolzar la llengua del territori i en lectura fàcil (aprovat per l’Associació Lectura Fàcil) per fer-ho accessible a totes les persones. També conté calcomanies amb il·lustracions divertides dels personatges del conte. 

Si voleu col·laborar amb projectes del territori de consum conscient i responsable, per Sant Jordi no hi ha millor regal. Farà connectar als més petits amb els productes de la terra.

El preu de venda al públic és de 14 € i el podreu trobar en els següents punts de venda físics i online:
 

Llibreries físiques

Pallars Jussà

Pallars Sobirà

Alta Ribagorça

Segrià

Alt Urgell

Barcelonès