Enciam negre de la Teresina de Fonsagrada


L’enciam negre de la Teresina és un enciam de color verd clar i de mata compacta. Té un gust intens, amb un lleuger regust amarg que recorda a l’escarola. Si lligues la mata, el gust de la part blanca es manté més suau. La fulla i el tronxo són cruixents i molt tendres. Ideal per a fer amanides de primavera.

A través de la compra d'aquestes llavors estàs evitant la seva desaparició i preservant una varietat tradicional que s'ha cultivat de generació en generació. Fes que del petit hort de Fontsagrada arribi al teu hort!

El pack conté 150 llavors aproximadament.


CONSERVAR EN UN LLOC SEC I FRESC. 

 

El projecte Llavors d'Oportunitats


Llavors d’Oportunitats és un projecte d’agricultura social impulsat per la cooperativa Alba Jussà.
Amb aquest projecte volem recuperar i preservar les llavors de varietats d'horta cultivades en petits horts particulars pels padrins i padrines del Pallars Jussà.

Des del nostre hort situat a Tremp tornem a cultivar-les i n'extraiem noves llavors per vendre-les i promoure el seu cultiu arreu del territori.
A partir d'aquest projecte de treball amb la terra i des d'Alba Jussà promovem la inserció laboral de persones vulnerables amb dificultat d'accés al treball, i les acompanyem perquè assoleixin els seus desitjos i il·lusions amb una visió inclusiva i comunitària.